top of page

Po LSS organizuotų mokymų studentams ,,sprogo smegenys“!

Atnaujinta: 2018-09-22

Vakar pasibaigė Lietuvos Studentų Sąjungos organizuoti dviejų dienų ,,VEIK” mokymai, kuriuose dalyvavo šeši mūsų atstovybės nariai. Mokymų tikslas buvo stiprinti koordinatorių vadovavimą komandai ir atstovavimo įgūdžius.

Nariai gilino socialines, akademines, organizavimo, marketingo, viešųjų ryšių su visuomene, žmogiškųjų išteklių, studento atstovavimo, narių tobulėjimo žinias.

Mūsų nariai įgavo naujų žinių ir kompetencijų, kuriomis pasidalins su visais LSU SA nariais ir puikiai pritaikys praktikoje, atstovaujant ne tik savo komitetus, bet ir visus universiteto studentus. Nariai gilino socialines, akademines, organizavimo, marketingo, viešųjų ryšių su visuomene, žmogiškųjų išteklių, studento atstovavimo, narių tobulėjimo žinias.

Didžiausią įspūdį studentams padarė lektoriaus Artūro Šalčiaus paskaita. Po pranešimo daugeliui ,,sprogo smegenys".

Mokymuose buvo labai įvairių savo srities profesionalų lektorių, kurie perteikė dalyviams turimas žinias ir patirtį. Kiekviena paskaita buvo įdomi, naudinga ir praktiškai pritaikoma. Didžiausią įspūdį studentams padarė lektoriaus Artūro Šalčiaus paskaita: ,,Atstovavimas. Kaip tapti puikiu aukštosios mokyklos/ komiteto/ savivaldos atstovu“. Po lektoriaus paskaitos daugeliui studentų atstovų ,,sprogo smegenys". Artūras Šaltis privertė susimąstyti kiekvieną mokymų dalyvį, įrodydamas, kad atstovybės atstovauja studentus ne taip gerai, kaip reikėtų. Po tokios paskaitos, daugelis studentų suprato daromas klaidas ir tapo dar labiau motyvuotais, kad pakeistų esamą padėtį į geresnę. LSU SA nariai, dalyvavę mokymuose, jaučiasi pasisėmę naujų idėjų ir 120% motyvuoti atstovauti studentus.

Dėkojame LSS už suorganizuotus mokymus!






172 peržiūros
bottom of page