top of page

Ką nuveikėme spalio mėnesį?

Atšalus orams ir įpusėjus rudens sezonui, studentų atstovybė ir toliau tęsia pradėtus darbus. Pristatome jums spalio mėnesio darbų ataskaitą!

  • Sukurta klausimų platforma apie LSU ir LSMU susijungimą;

  • Pasirūpinome, kad bendrabutyje būtų įrengtas durų skambutis;

  • LSU SA nusprendė rengti debatus būsimiems kandidatams į rektoriaus vietą;

  • LSS inicijavo mūsų atstovybės kokybinę savianalizę;

  • Mūsų iniciatyva universitete pradėjo dirbti psichologė;

  • Suorganizavome LSU 84-tojo gimtadienio paminėjimą;

  • LSU SA RSV komitetas dalyvavo LSS RSV mokymuose ,,PR PRO'';

  • Prisidėjome prie kraujo donorystės akcijos;

  • Vyko kasmetiniai LSU SA mokymai;

  • Suorganizavome helovino šventę;

  • Dalinomės studentams naudinga akademine informacija.


Sukurta klausimų platformą apie LSU ir LSMU susijungimą

Kas būtų, jei prijungtų? Suprasdami, kad studentams kyla daug neaiškumų dėl LSU prijungimo prie LSMU sukūrėme platformą, kurioje studentai galėjo pateikti rūpimus klausimus apie galimą universiteto prijungimą. Atsakymai bus paskelbti artimiausiu metu.


Bendrabutyje įrengtas durų skambutis

LSU SA pasirūpino, kad bendrabučio gyventojai galėtų grįžti ir naktį. Nuo šiol studentams nebereikės belstis į duris ir tikėtis, kad budėtojas gali ir neišgirsti.

Reikės tik paspausti skambutį ir durys privalės būti atidarytos!


LSU SA rengs debatus būsimiems kandidatams į LSU rektoriaus vietą

LSU Studentų atstovybės facebook paskyroje padarėme apklausą ar studentams reikalingi debatai kandidatams į LSU SA rektoriaus vietą. Sulaukę daugiau teigiamų atsakymų, nusprendėme suorganizuoti debatus. Planuojama data - Gruodžio 7-13 dienomis.


Mūsų iniciatyva universitete pradėjo dirbti psichologė

„Bet kokią Jums nepalankią, sudėtingą, painią ar Jus slegiančią situaciją spręskime kartu" - universiteto psichologė Oksana Liutkevičienė.

Daugiau apie psichologę: https://goo.gl/1oKjx8


Informacija:

Pirmadieniais 9:00 - 14:30; 15:30 - 18:00. LSU Centriniai rūmai, 112 kab. Tel. nr. 866226770. El. pašas oksana.macenaite@lsu.lt


Atstovauta Senato posėdžiuose

Studentų atstovai Senate pritarė individualių studijų planų sudarymo nuostatams.

Individualus studijų planas – pagal konkrečią studijų programą ir semestro tvarkaraštį sudarytas studento studijuojamų privalomųjų ir laisvai pasirinktų modulių sąrašas.


LSU gali sudaryti sąlygas studijuoti pagal antro ir trečio tipo individualų studijų planą pažangiems nuolatinių ir ištęstinių studijų studentams.


Yra trijų rūšių individualūs studijų planai:


  1. Pirmojo tipo individualus studijų planas (toliau ISP) – tai ISP, kurį sudarant studijų programoje numatyti privalomi studijų moduliai nekeičiami kitais.

  2. Antrojo tipo ISP – tai ISP, kurią sudarant studijų programoje numatyti privalomi studijų moduliai iš dalies keičiami kitais (tik esant svarbioms priežastims).

  3. Trečio tipo ISP – tai ISP studento prašymu ir studijų programos direktoriaus sutikimu nustatomas studijuojamų modulių ir jų atsiskaitymo individualus išdėstymas semestro (-ų) metu (1 priedas). Studentai privalo studijuoti laikydamiesi studijuojamų modulių reikalavimų

Daugiau informacijos apie individualų studijų planą rasite čia.


LSU SA RSV komitetas dalyvavo LSS RSV mokymuose ,,PR PRO''

Mūsų LSU SA RSV komiteto koordinatorius Paulius kartu su komiteto nare Viktorija dalyvavo LSS organizuojamuose mokymuose, kur gilino žinias apie komunikacijos planavimą, įvaizdį ir informacijos viešinimą įvairiais kanalais, bei mokėsi rašyti pranešimą spaudai.


Kasmetiniai LSU SA mokymai

Spalio 26-28d. vyko kasmetiniai LSU SA mokymai. Mokymai buvo organizuojami LSU SA naujokams, kuriuose jie gilino savo žinias. Šiais metais mokymus vedė 3 lektoriai skirtingomis temomis. Buvo kalbamasi apie atstovybės teikiamą naudą, krizių valdymą, vidinę komunikaciją bei įvaizdį. Didelį Ačiū sakome mūsų lektoriams: LSS atstovei Justinai Štrimaitytei, LSU SA nariams Šarūnui Selvestravičiui ir Pauliui Kučui. Už simuliacijos organizavimą dėkojame Ugnei Liubinaitei ir LSU SA alumni Lukui Padriezui, už Architekto žaidimo pravedimą dėkojame atstovybės narei Viktei Ažukaitei.


Suorganizuotas LSU 84-tojo gimtadienio paminėjimas

Spalio 10d. LSU minėjo savo 84-tąjį gimtadienį. Pertraukų metu buvo organizuojami įvairūs žaidimai, kurių metu buvo galima laimėti įvairių prizų. Studentų buvo prašoma parašyti linkėjimus universitetui, kurie buvo priklijuoti prie stendo. Šventę vainikavo skanus tortas!

Gimtadienio akimirkas galite peržiūrėti čia.

bottom of page