top of page

Ką nuveikėme vasario - kovo mėnesį?

Atnaujinta: 2019-04-24

Pasitinkant pavasarį ir atšilus orams norime jums pristatyti vasario - kovo mėnesio darbų ataskaitą.

  • Pateikta informacija apie individualų studijų planą

  • Pateikėme informaciją apie stipendijas ir jos reformą

  • Suorganizuotas susitikimas su kandidatais į prorektorių pareigas

  • Atstovauta Tarybos posėdžiuose

  • Atstovauta LSS ataskaitos teikimo ir rinkimų konferencijoje

  • Atstovauta Senato posėdyje

  • Priminta apie galimybę psichologo konsultacijai

  • Kvietėme dalyvauti ir prisijungti prie įvairių universiteto renginių

  • Skirk 2% GPM

Pateikėme informaciją apie individualų studijų planą

Iki Vasario 15d. studentai galėjo teikti prašymus studijų programos direktoriui dėl individualaus studijų plano. Kas yra Individualus studijų planas? Tai pagal konkrečią studijų programą ir semestro tvarkaraštį sudarytas studento studijuojamų privalomų ir laisvai pasirinktų modulių sąrašas.

Pateikėme informaciją apie stipendiją

Buvo pateikta informacija, kad šį pusmetį stipendija sumažėjo beveik dvigubai, nes ją gaunančių studentų skaičius padidėjo dukart, tad stipendijos suma yra 61 eur. Gavome labai daug laiškų iš studentų stipendijų klausimu, todėl buvo suorganizuotas susitikimas su universiteto finansininku, kuris paaiškino visą situaciją. Kodėl kas pusmetį keičiasi stipendijos? Yra stipendijų fondas, kurį daliną visiems studentams. Padidėjus žmonių, kurie gauna stipendiją skaičiui, suma automatiškai tampa mažesnė ir atvirkščiai.


Suorganizuotas susitikimas su kandidatais į prorektorių pareigas

Susitikimo metu prorektoriai kalbėjo apie savo nuveiktus darbus, tikslus, ateities vizijas, atsakinėjo į mūsų užduodamus klausimus.

Atstovauta Tarybos posėdžiuose

Vasario mėnesio Tarybos posėdyje buvo aptariama sąmata ir struktūra, kuri nebuvo priimta. Buvo nuspręsta šiais metais daugiau pinigų skirti infrastruktūrai.

Kovo mėnesio Tarybos posėdyje buvo panaikinti fakultetai, buvusio sporto ir plėtros prorektoriaus pareigos vadinsis sporto ir partnerystės prorektorius, šis sprendimas turėtų įsigalioti iki Liepos 1d.

Atstovauta LSS ataskaitos teikimo ir rinkimų konferencijoje

Kovo 2d. vyko LSS (Lietuvos studentų sąjungos) ataskaitos teikimo ir rinkimų konferencija. Jos metu antrai kadencijai prezidentu buvo išrinktas Eigirdas Sarkanas.

Atstovauta Senato posėdyje

Kovo mėnesį vykusiame Senato posėdyje buvo patvirtintas sporto ir plėtros prorektorius - Vidas Bružas, mokslo prorektorius - nebuvo tvirtinamas, studijų prorektorė nebuvo patvirtinta dėl nepakankamo balsų kiekio. Kol kas nėra aišku kas užims pareigas.


Priminta apie galimybę psichologo konsultacijai

Susiduriant su bet kokiomis problemomis yra galimybė kreiptis į universiteto psichologę, kurią galite rasti LSU reabilitacijos centre ( Pekūno al 3, bendrabučio pastate), 2 aukštas, 204 kab. Darbo laikas- kiekvieną pirmadienį 9.00-14.30 ir 15.30-18h. Dėl konsultacijų ir susitikimų galite skambinti tel. 866226770 arba parašyti el. paštu oksana.liutkeviciene@lsu.lt


Skirk 2% GPM

Esame savanoriška organizacija, kuri stengiasi kuo geriau ir efektyviau atstovauti Tave!

Ne paslaptis, kad pinigai yra reikalingi tam, kad gyvuotume. Todėl kviečiame skirti tuos kelis procentus LSU Studentų atstovybė

15 peržiūrų
bottom of page